vineri, 11 februarie 2011

Cel mai mare penis din lume

Vei fi uimit de dimensiunea celui mai mare penis... dar si de a celui mai mic.

Cel mai mare penis din lume
Un articol intimatemedicine.com
Stiinta masoara cele mai mari penisuri
Cand un barbat isi masoara penisul, marimea este intotdeauna o aproximare a adevarului - domnilor, stiti foarte bine ca va place sa pretindeti ca il aveti pe cel mai mare dintre toate! Din acest motiv nu exista date fiabile privind dimensiunile reale ale organelor sexuale masculine in secolul 21.

Cu toate acestea, cel mai mare penis in mod oficial are 34 de centimetri in erectie si 16 centimetri in stare flasca si a fost masurat de catre un medic pe nume Robert L. Dickenson. Pe bune!

Dar acolo unde exista penisuri mari, exista, de asemenea, si penisuri mici. Cel mai mic penis in erectie masoara doar 1 centimetru! Exista, desigur, motive medicale pentru acest lucru. Micropenisul a crescut in special in interiorul corpului barbatului si nu in afara, cum se intampla in mod normal. Al doilea motiv medical pentru lipsa dramatica a lungimii este o boala rara numita hipoplazie. Ca urmare a acestei boli, capul penisului este atasat direct pe os, ceea ce inseamna ca penisul nu are partea de mijloc.

Si carui animal ii datoram cel mai mare respect?
Coroana nu apartine regelui animalelor, leului, ci balenei cu un organ de 3 metri lungime si aproape 30 de centimetri grosime. Pe locul doi se afla hipopotamii si elefantii cu penisuri lungi de 1 metru. Poate cele mai interesante sunt lipitorile sau micile crustacee marine, ale carora penisuri sunt de 42 de ori mai mari decat ele insele. Asadar, relativ vorbind, acestea sunt de departe cele mai mari dintre toate.


Un articol intimatemedicine.com
Taguri:
penis, cel mai mare penis, dimensiune penis, masurare penis, cel mai mic penis
Trimiteţi un comentariu