joi, 3 martie 2011

Cum sa faci pozitia pe la spate si mai placuta?

Doamnelor, vreti sa simtiti si mai multa placere in timp ce o faceti pe la spate?

Cum sa faci pozitia pe la spate si mai placuta?
Un articol intimatemedicine.com
Multe femei cred ca pozitia pe la spate ofera placere doar barbatilor. Adevarul este ca, atunci cand pozitia este corecta, punctul tau G este stimulat si poti ajungi la un orgasm de o magnitudine pe care nu ai mai experimentat-o inainte.

Sa ne concentram pe una din multele variante pe la spate, o variatie in care penisul stimuleaza direct punctul G. Aceasta pozitie este una dintre putinele in care penisul apasa pe butonul tau magic ca si cum capul acestuia ar sti exact unde este locul secret al punctului G.

Sa o faci pe la spate are multe alte avantaje pe langa stimularea punctului G. Deoarece aceasta pozitie este foarte primitiva - cele mai multe mamifere o fac in aceasta pozitie - ea scoate animalul din noi.

Atunci cand te simti extrem de excitata si vrei ca tu si partenerul tau sa aveti parte de putin actiune "mai dura", pe la spate este cea mai buna solutie. Pentru ca nu ne uitam unul in ochii celuilalt suntem mai increzatori in noi si mai sensibili la propria placere. Cand nu ne bazam pe simtul vederii atat de mult, atentia noastra este atrasa automat catre simtul tactil si auz.

Cum sa o faci pe la spate intr-un mod cat mai stimulant?
Stai in patru labe, dar nu te sprijini in palme, ci in antebrate. Partenerul tau sta astfel in spatele tau, in picioare sau in genunchi. Coloana ta vertebrala trebuie sa fie bine curbata, lucru ce va ajuta la dilatarea sau contractarea peretelui vaginal si vei putea controla cat de adanc sa te penetreze penisul.

Coloana vertebrala curbata, pe langa stimularea punctului G, ii va oferi mai multa placere partenerului tau pentru ca presiunea peretelui vaginal pe capul penisului este mai mare in aceasta pozitie. Daca simti durere, in ciuda controlarii adancimii penetrarii, cere-i partenerului tau sa nu isi miste penisul inainte si infara, ci sa ramana in vagin si sa foloseasca miscari circulare.

Daca incep sa te doara bratele dupa o vreme, pune o perna sub ele sau stai culcata, astfel incat partea superioara a corpului sa fie intinsa pe pat si mijlocul ridicat in sus. In aceasta pozitie penisul iti va atinge punctul G, situat pe partea interioara a peretelui vaginal.

Din pacate, se pare ca nu toate femeile au punctul G. Acestora le recomandam utilizarea unui lubrifiant care sporeste placerea in timpul actului sexual. In timpul penetrarii pe la spate, lasa-ti partenerul sa stea pe tine in asa fel incat burta lui sa-ti atinga spatele. Cu o mana se poate sprijini de tine, iar cu celalalta iti poate stimula clitorisul. Trebuie sa suporti o parte din greutatea partenerului in aceasta pozitie deoacere poate obosi destul de repede.
Un articol intimatemedicine.com
Taguri:
pe la spate, pozitii sexuale, pozitii, sex, penis, punctul g
Trimiteţi un comentariu