vineri, 8 aprilie 2011

Masajul penisului

Masajul penisului, cunoscut si ca "lucru manual", poate fi o modalitate foarte buna de a-ti excita sau chiar satisface partenerul. Poate fi facut de el insusi sau i-l poti oferi chiar tu.

Mai jos este o lista de tehnici pentru masajul penisului. Desi nu este necesar, este mai bine sa folosestisi un lubrifiant.
Presiune
Cu o mana, tragi pielea penisului spre baza si infasori degetele in jurul bazei pentru a actiona ca un inel. Foloseste celalalta mana ritmic pe diferite puncte de-a lungul penisului si strange in partea opusa trunchiului.
Foc
Freca penis intre palme, ca si cum ai freca doua bete impreuna pentru a face focul. Fii sigura ca folosesti foarte mult ulei.
Maseza capul glandului
Tine penisul intr-o mana cu capul in sus. Utilizarea palma, foarte bine data cu ulei, incet si cu sensibilitate maseaza capul glandului. Schimba directiile din cand in cand. 
Joaca-te cu testiculele
Lasa penisul sa se odihnesca si treci la testicule. Aluneca usor cu mana spre testicule si ridica-le, punandu-le peste penis.
Trage si rasuceste 
Trage pielea de pe penis spre baza cu o singura mana. Cu cealalta mana, rasuceste usor penisul. Acest lucru poate fi facut cu degetul mare si aratatorul sau fiind prins cu toata mana.
Masaj cu ambele maini
Incepi cu o singura mana apucand usor partea de sus a penisului. Apoi,atinge penisul in partea de sus, pe toata lungimea pana jos. Cand ajungi in partea de jos, da-i drumu. Intre timp, adu cealalta mana in partea de sus a penisului si repeta miscarea.
Clanta
Intoarce capul penisului ca si cum ai incerca sa deschizi o usa cu o clanta foare uleioasa. Acum, incerca in cealalta directie. Repeta miscarea. Aceasta miscare ajuta la intinderea pielii penisului spre baza.
Penetrarea continua
Incepi cu o singura mana apucand usor partea de sus a penisului. Apoi, freaca penisul din partea de sus pana jos, lasand penisul sa "patrunda" in spatiul creat de tine. Inainte ca penisului sa iesa din mana ta, adu cealalta mana pentru a avea penetrarea urmatoare. In acest fel ii poti crea impresia ca patrunde tot mai adanc intr-un vagin infinit. Asigura-te ca pastrezi o penetratie continua.
Mici ciupituri
Usor si incet plimba-ti un deget pana in partea inferioara a penisului. Intreaba-l care este locul cel mai sensibil. Ciupeste-l, strange-l, rasuceste-l 

R.I.

Taguri: lucru manual masaj penis penis tehnici masaj penis sex oral handjob
Trimiteţi un comentariu