luni, 23 mai 2011

Cum sa-ti satisfaci oral partenera?

Imbunatateste-ti abilitatile orale citind sfaturile noastre si invata cum sa-ti satisfaci partenera.

Cum sa-ti satisfaci oral partenera?
Un articol intimatemedicine.com
Cum sa o satisfaci si sa minimizezi greselile tale orale
Multi barbati cred ca sunt super priceputi in a oferi placere orala, cand de fapt nu stiu nimic despre ce se intampla intre picioarele femeilor! Va oferim cateva sfaturi de Joannides Pavel, scrise in cartea sa, The Guide To Getting It On. Acestea sunt sugestii venite direct din gura unei femei.

Nu te concentra doar pe clitoris

Femeile te sfatuiesc sa lingi in jurul clitorisului pentru a le satisface. Si labiile sunt o zona sensibila, precum si alte segmente ale organelor genitale care ofera placere prin stimulare. Linge clitorisul direct numai atunci cand ea este cu adevarat excitata si chiar si atunci, doar ocazional, deoarece este un buton sensibil si multe femei nu suporta o stimulare directa.

Fara barba si un ritm placut

Un barbat trebuie sa aiba un ritm placut al stimularii si nu doar sa suga si sa linga zona intima. De asemenea, poate fi dezagreabil daca iti intepi partenera cu barba. Barba nerasa, intepaturile acesteia si zonele blande ale organelor genitale sunt o combinatie foarte proasta.

Nu te opri dupa orgasm

Multi insista si ling in continuare chiar si atunci cand partenera insista ca ar trebui sa te opresti deoarece ajunge la orgasm. Acest lucru nu este foarte excitant, chiar daca tu ai impresia ca ei ii place foarte tare si te indeparteaza doar pentru ca vrea sa ajunga la alt orgasm. Clitorisul devine foarte sensibil dupa orgasm si imediat inainte. Este atat de sensibil incat orice stimulare sau atingere gadila sau chiar doare. Deci, atunci cand te roaga sa te opresti, fa ce iti spune ea.

Foloseste-ti degetele
Daca limba ta oboseste, foloseste-ti degete. In timpul placerii orale, femeilor le place sa simta un deget sau doua in vaginele lor. Acest lucru nu doar ca iti va permite o pauza, dar ea se va excita chiar mai mult, deoarece in curand va dori sa simta din nou limba ta intre picioarele ei.

Atingerile anale

Multe femei sustin ca atunci cand un barbat pune un deget in apropierea fundului in timpul stimularii orale, simt o senzatie exploziva. Incearca si tu, dar trebuie sa stii ca acest lucru nu ii place oricarei femei. Deci, daca vezi ca trupul ei nu raspunde bine stimularii orale, este mai bine sa te opresti, altfel ai putea sa te alegi cu efectul opus celui dorit.
Un articol intimatemedicine.com
Taguri:
stimulare orala, sex oral, orgasm, clitoris, vagin
Trimiteţi un comentariu