miercuri, 1 iunie 2011

Mariana Moculescu, filmata in timp ce facea sex oral

Fosta sotie a lui Horia Moculescu, Mariana, a fost filmata in timpul unei partide de sex oral oferita actualului sau iubit.
Mariana Moculescu apare intr-o inregistrare desprinsa parca din filmele pentru adulti. Fosta sotie a celebrului compozitor Horia Moculescu a fost filmata in timp ce isi satisfacea iubitul cu o partida de sex oral.
Iubitul vedetei este Catalin Silegeanu, director general al SC Hidroplasto SRL din Botosani si unic actionar al firmei. Conform ziarului Atac, barbatul a fost acuzat ca a emis cecuri fara acoperire in urma cu cativa ani.
Mariana Moculescu
In ciuda faptului ca, dezamagita de ultima poveste de dragoste, Mariana Moculescu anunta ca urmatorul iubit va trebui sa treaca testul abstinentei, aceasta i-a facut sex oral iubitului la la putin timp dupa ce s-au cunoscut.

"Domnule, barbatii din ziua de astazi sunt niste animale. Viseaza numai sex si nimic altceva. Urmatorul barbat din viata mea va trebui sa treaca testul abstinentei. Daca reuseste sa stea langa mine doua luni fara sex inseamna ca ma vrea cu adevarat pentru ceea ce sunt, nu doar pentru trupul meu si clipe de placere", spunea Mariana Moculescu.
Mariana Moculescu

Tag-uri:
mariana moculescu, poze mariana moculescu, sex oral, sex tape
Trimiteţi un comentariu