miercuri, 13 iulie 2011

SUBIECTE TITULARIZARE 2011: Vezi cum li s-au parut profesorilor

Subiectele la examenele de titularizare au fost transmise care toate cele 155 de centre si inspectorate scolare judetene in conditii de securitate, concursul incepand conform programului, anunta Mediafax.

SUBIECTE TITULARIZARE 2011: Vezi cum li s-au parut profesorilor
Examenul pentru titularizare a inceput la ora 10.00 si mai multi cadre didactice au renuntat sa mai participe la examen, dupa ce au vazut subiectele.
sub-titularizare-2011.jpg
sub-titularizare-2011-2.jpg
 
 
 
"Subiectele aferente concursului cu probe scrise pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante din invatamantul preuniversitar de stat au fost transmise si preluate in conditii de securitate de catre toate cele 155 de centre de examen si de catre inspectoratele scolare judetene, aplicandu-se procedurile electronice de securitate. Prin urmare, aceasta proba, programata astazi, 13 iulie, poate incepe in conditii normale, la ora 10.00, conform graficului initial", anunta MECTS intr-un comunicat de presa.
La concurs s-au inscris 38.064 candidati, dintre care 4.237 sunt absolventi din promotia 2011. Numarul total de posturi didactice/catedre vacante titularizabile este de 4.471 , iar de posturi didactice/catedre vacante/rezervate netitularizabile - 42.731.
Cele mai cautate discipline sunt educatoare, institutori/invatatori, limba si literatura romana, limba si literatura engleza, educatie fizica si sport, matematica, psihopedagogie speciala, istorie, geografie, limba si literatura franceza, religie ortodoxa, biologie, a precizat sursa citata.
Rezultatele concursului se afiseaza la sediul unitatii/institutiei de invatamant unde s-a desfasurat concursul, in 18 iulie.
Inregistrarea contestatiilor si transmiterea acestora comisiei de rezolvare a contestatiilor are loc in intervalul 18 - 19 iulie, iar rezultateler finale se afiseaza in 21 iulie.
Prima etapa de repartizare - repartizarea in sedinta publica, la nivel de centre de concurs/unitate de invatamant, a candidatilor care au obtinut cel putin nota 7.00, pe posturile didactice/catedrele vacante titularizabile se face in 22 si 25 iulie.


R.I
Trimiteţi un comentariu