vineri, 7 octombrie 2011

Cum poti afla cum arata vaginul unei femei?

Descopera cum poti afla cum arata vaginul vecinei, iubitei colegului tau, prietenei tale! Sexologul Edwin Dregg sustine o teorie interesanta…

Cum poti afla cum arata vaginul unei femei?
Asemanarile vaginelor

Barbatii sunt mereu interesati de cum arata vaginul unei femei frumoase care tocmai trece pe langa ei. Cea mai bine cunoscuta teorie sustine ca vaginul si buzele seamana. Machiajul este folosit tocmai pentru ca o femeie poate evidentia asemanarea dintre organele genitale si gura. Dar astfel de teorii devin mituri urbane care nu traiesc foarte mult.

Edwin Dregg a ales o abordare mai sistematica. El a respins teoria buzelor si a ales urechea ca model pentru sexul femeilor. "Toate teoriile despre femeile care isi coloreaza buzele rosii pentru a semana cu vaginul sunt tampenii. Urechea ne spune povestea adevarata", spune Edwin. "In cazul celor mai multe femei, cu exceptia situatiei in care sunt gimnaste si au uitat sa poarte lenjerie intima, barbatii nu au cum sa stie in ce intra pana nu au acces la zona pubiana si ii arunca o privire. Insa eu am dezvoltat o modalitate de a determina aceste lucruri in avans".
Cum arata vaginul unei femei?
Barbatii sunt mereu interesati de cum arata vaginul unei femei frumoase
Urechile si timiditatea feminina

Teoria lui se bazeaza pe ani de cercetare si cuprinde si o teorie legata de comportament. "Nu doar ca putem determina cum arata vaginul prin observarea urechilor, dar putem sa ne facem o idee si asupra atitudinii acelei femei legata de sex", sustine Edwin. "De exemplu, femeile care poarta cercei mari rosii si isi arata urechile sunt mandre de sexualitatea lor, sunt active si asa mai departe... Femeile care isi ascund in mod constant urechile sub par sunt nervoase si putin timide cand vine vorba de a face dragoste." Edwin are o idee si de cum poti profita de teoria lui.

Marketingul vaginelor

Orice are legatura cu vedetele se vinde ca painea calda. Drept pentru care, vaginele femeilor celebre se vand bine. "De exemplu, daca un cumparator vrea sa stie cum e sa aiba o aventura cu Beyonce, eu voi studia imaginea urechii ei si voi determina astfel forma vaginului si o voi incadra intr-un model. Virtual, va fi ca si cum ar face sex intr-un mod real", crede Edwin.

El a scris si o carte bazata pe aceasta teorie numita "Twat Spotting". Din pacate, detaliile acestei teorii nu sunt inca disponibile in multe tari deoarece cartea lui nu a fost inca tradusa in multe limbi.

Taguri:
vagin, ureche, buze
Trimiteţi un comentariu