luni, 17 octombrie 2011

ŞERBAN HUIDU a rămas fără carnet, în 2009, pentru o DEPĂŞIRE NEREGULAMENTARĂ în acelaşi loc


Şerban Huidu a avut caretul suspendat, în 2009, pentru o infracţiune comisă pe aceeaşi porţiune de drum. Ce a spus atunci realizatorul TV
Şerban Huidu a avut carnetul suspendat, în 2009, pentru o infracţiune comisă pe aceeaşi porţiune de drum unde astăzi a accidentat mortal doi oameni.
LOCUL UNDE A AVUT LOC INCIDENTUL:

În 2009, Huidu a rămas fără carnet după ce a călcat banda continuă şi a depăşit viteza legală. De asemenea, poliţiştii au descoperit că plăcuţa de înmatriculare a maşinii lui Huidu era murdară, numărul nefiind vizibil.
"În data de 24.01.2009, ora 12.15, poliţiştii Servicului de Poliţie Rutieră Braşov l-au depistat în traficul rutier, pe D.N.1, la km. 147+800 m, pe H.Şerban, 32 ani, din Bucureşti, care, aflat la volanul unui autoturism Alfa Romeo, circulând dinspre Predeal spre Braşov, a efectuat o depăşire neregulamentară a unei coloane de autovehicule aflate în mişcare, încălcând marcajul continuu de pe carosabil", se arăta într-un comunicat al Poliţiei Rutiere, de la acea vreme.
Iată ce scria Şerban Huidu pe blog, după incident:
"Nu contest că am greşit şi că trebuie sa plătesc (oricum dacă eşti persoană cunoscută eşti vinovat prin definiţie), dar să stai cu radarul ascuns şi la pândă în 2009, poate mai pică ceva, e de neconceput. Sectorul de drum nu era periculos, e virajat, nu sunt viteze mari, dar metehnele poliţistului-miliţian nu au dispărut din păcate! Infatuarea, grobianismul, tratarea şmecherească a şoferilor este aceeaşi ca acum 20 de ani pentru că, din păcate, mai trebuie sa treacă o generaţie până să ne ajungă frumos amenda acasă şi dacă ai greşit să poţi plăti fără a suporta rânjetul de satisfacţie al "plotonierului" Martinescu pe care-l propun la avansare. Pe mâzga aia de afară mi-a dat inclusiv amendă că aveam numerele murdare"
Trimiteţi un comentariu