luni, 30 ianuarie 2012

EXCLUSIV! Pomană de 600 de milioane pentru Emil Hossu


Emil Hossu a fost înmormântat sâmbătă
Emil Hossu a fost înmormântat sâmbătă
Emil Hossu a fost un actor foarte iubit şi respectat de toţi cei care l-au cunoscut şi nu numai. El a fost înmormântat sâmbătă, în jurul prânzului, la Cimitirul Bellu, pe Aleea Artiştilor, iar după, familia a invitat colegii şi prietenii săi, în număr de 200 de persoane, la parastas. Click! a aflat, în exclusivitate, cât a costat totul şi ce au mâncat invitaţii la pizzeria italiană I'Ladrino.
Emil Hossu a fost condus sâmbătă pe ultimul drum de sute de oameni care i-au fost prieteni apropiaţi, colegi de breaslă sau pur şi simplu oameni care l-au admirat pentru rolurile pe care le făcea pe scenă sau în filme.
Apoi, familia regretatului actor i-a invitat pe cei apropiaţi la pomana care a avut loc pe Bulevardul Iancului, la pizzeria italiană I'Ladrino.
A fost ales acel local pentru că Crina Manea, una dintre soţiile asociaţilor restaurantului - e vorba despre Florin Manea - a fost eleva celor doi, dar şi o prietenă apropiată familiei.
Acolo s-au strâns 200 de persoane care au mâncat şi au băut mai ceva ca la o nuntă. Click! a aflat, în exclusivitate, meniul invitaţilor, dar şi cât a costat tot parastasul.
S-a început cu o gustare rece formată din: ouă umplute, roşii cu vinete, rulou de şuncă, legume, salată de icre, bruschete cu roşii, castraveţi, salam, măsline, şuncă de casă, ardei iute şi ardei gras cu cremă de brânză.
S-a servit apoi un aperitiv cald cu: ficăţei, bulete de caşcaval, cârnăciori şi salată de murături. Felul principal a fost alcătuit din friptură la grătar din carne de pui şi de porc la care s-au asortat cartofi cu rozmarin, în coajă.
Invitaţii au servit ca desert o plăcintă cu brânză şi colivă. De băut, fiecare a servit tot ce şi-a dorit, aşa că s-a consumat whisky, vodcă, vinul casei, sucuri naturale, dar şi acidulate.
O sursă din restaurant ne-a declarat: „Dacă ar fi să facem un calcul totul ar costa vreo 14.000 de euro, ţinând cont că au fost cam 200 de persoane invitate, iar meniul pentru fiecare depăşea 70 de euro.
Însă, din câte ştiu eu, toată cheltuiala va fi suportată de către restaurant, fiindcă soţia unuia dintre patroni, Crina Manea, este o prietenă apropiată familiei actorului, aşa că nu se va pune problema ca băiatul sau soţia lui să plătească ceva".
Contactată telefonic de către reporterii Click!, Crina nu a vrut să ne dea detalii în ceea ce priveşte suma care a fost alocată pomanei.
„Nu pot să vorbesc despre asta, despre bani sau despre cine plăteşte. Catrinel trebuie menajată cu aceste probleme organizatorice.
Eu am fost eleva lor la Facultatea de Teatru şi am rămas foarte apropiaţi. Ei au fost mentorii mei.
O relaţie de iubire cum au avut Milu şi Catrinel rar am văzut în viaţa mea. Oamenii ăştia chiar s-au iubit foarte mult".
Catrinel nu s-a dezlipit de trupul soţului
Trupul neînsufleţit al actorului a fost depus vineri în foaierul Teatrului Nottara pentru ca persoanele care l-au iubit să îşi poată lua rămas-bun, iar sâmbătă, în jurul orei 14.00, el a fost înmormântat pe Aleea Artiştilor din Cimitirul Bellu din Capitală.

Într-o atmosferă apăsătoare, sute de oameni, colegi, prieteni sau fani, au trecut pe la căpătâiul lui Emil Hossu să-i aducă un ultim omagiu.
Catrinel, soţia sa, a fost sfâşiată de durere. Actriţa era atât de îndurerată sâmbătă, la înmormântare, încât a plâns prăbușindu-se de durere.
Însă ea nu s-a dezlipit de trupul celui pe care l-a iubit atât de mult.
Au primit pachet la plecarea din local
La plecare, familia actorului a dat celor invitaţi pachete îndestulătoare cu: salată boef, piftie, copane de pui, ruladă de cartofi, chiftele, două feluri de plăcinte, ouă fierte, sarmale, tocană, somon, icre, chec, fructe, colivă şi băuturi acidulate.
Printre cei care au plecat acasă cu braţele pline au fost: George Mihăiţă, Mircea Diaconu, Dana Dogaru, George Ivaşcu, Valentin Teodosiu, Sebastian Papaiani, Costin Mărculescu, Bebe Cotimanis, Horaţiu Mălăiele, Ducu Darie, Ion Dichiseanu.
Masa de pomenire a fost făcută la pizzeria I'Ladrino
Sâmbătă după-amiază, la pizzeria I'Landrino, a avut loc pomana actorului. Acolo s-au strâns 200 de persoane care au mâncat şi au băut mai ceva ca la o nuntă.

Click! a aflat, în exclusivitate, meniul invitaţilor, dar şi cât a costat tot parastasul. S-a început cu o gustare rece formată din: ouă umplute, roşii cu vinete, rulou de şuncă, legume, salată de icre, bruschete cu roşii, castraveţi, salam, măsline, şuncă de casă, ardei iute şi ardei gras cu cremă de brânză.
S-a servit apoi un aperitiv cald cu: ficăţei, bulete de caşcaval, cârnăciori şi salată de murături. Felul principal a fost alcătuit din friptură la grătar din carne de pui şi de porc, la care s-au asortat cartofi cu rozmarin, în coajă.
Invitaţii au servit ca desert o plăcintă cu brânză şi colivă. De băut fiecare a servit tot ce şi-a dorit, aşa că s-a consumat whisky, vodcă, vinul casei, sucuri naturale, dar şi acidulate.
Trimiteţi un comentariu