joi, 20 septembrie 2012

Ion Ţiriac, ATAC DUR la Merkel şi Barroso: “Să stea în banca lor”

Ion Țiriac lansează un atac dur către cancelarul german, Angela Merkel, și președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. Miliardarul îi îndeamnă pe cei doi oficiali europeni să își vadă de treaba lor în ceea ce privește problema urșilor din România.
Ion Ţiriac, ATAC DUR la Merkel şi Barroso: Să stea în banca lor merkel barroso ghimpele1
Ion Ţiriac, ATAC DUR la Merkel şi Barroso: "Să stea în banca lor"/ Sursa foto: metro.co.uk
"Dacă un urs se obişnuieşte cu carnea, crezi că mai mănâncă iarbă? Caută carne tot timpul!", a precizat Ţiriac.
Fostul tenismen susține că Merkel și Barroso ar trebui să fie rezervați în declarații în legătură cu subiectul urșilor din România, subliniind că cei doi au văzut ursul doar în poze.
"Merkel să stea în Germania, Barroso, la Bruxelles, să mă lase să-mi fac treaba mea aici. Că ei n-au 6.000 de urşi şi au văzut numai în fotografii ursul. Germania a avut acum patru ani un urs şi sărea toată lumea în sus până l-a împuşcat un vânător, că aşa era legea, iar atunci a plâns toată Germania două zile", a mai completat miliardarul.
Cunoscut ca un pasionat de vânătoare, Ion Țiriac, organizează anual o sesiune de vânătoare la Balc, pe domeniul său adunându-se unii dintre cei mai bogați oameni ai lumii.
În prezent, legea europeană interzice orice formă de capturare şi ucidere a urşilor. Potrivit legilor în vigoare, animalele nu pot fi împuşcate decât atunci când provoacă pagube însemnate sau reprezintă un pericol iminent.
350 vizualizări
Trimiteţi un comentariu