luni, 22 aprilie 2013

Elevă din Huşi, vedetă "porno" pe Internet! FOTOGRAFII INTERZISE MINORILOR

Scandal cu poze indecente, la Colegiul Naţional "Cuza Vodă" din oraşul vasluian Huşi! O elevă a încercat să îşi impresioneze un interlocutor de pe internet, iar băiatul a făcut ca nişte pozele cu adolescenta dezbrăcată să fie văzute de toţi colegii ei din liceu.
Fata, în vârstă de 17 ani, s-a pozat singură, cu ajutorul webcam-ului şi, dezinhibată, i-a trimis băiatului poze deocheate. "Toată lumea din şcoală a văzut aceste fotografii, pentru că el, probabil, le-a dat mai departe. Posibil să i le fi luat cineva din calculator şi să le fi arătat la toată lumea, nu ştim. Am râs! Ce poţi să faci când vezi aşa ceva?! E o fată de la ţară, poate nu a avut minte. Poate că a vrut să facă o glumă sau cine ştie...", au comentat colegii.

Au postat pozele cu fata dezbrăcată, pe Facebook!

Şi poate că lucrurile ar fi rămas la acest stadiu, dacă cineva care s-a aflat în posesia pozelor, nu ar fi făcut un gest grav: a creat un cont de Facebook, făcând astfel publice imaginile. Cel mai probabil, avertizat că tocmai a comis o infracţiune şi, odată descoperit, riscă o pedeapsă drastică pentru gestul său, persoana în cauză a şters contul.
Prea târziu, însă! Imaginile au fost văzute de un număr mare de huşeni şi nu numai. Despre fata în cauză, colegii spun că este totuşi o elevă cu rezultate bune la învăţătură şi, aparent, destul de cuminte.
"Din păcate, acestea sunt consecinţele a mai multor factori, cumulaţi, dintre care se distinge nesupravegherea atentă din partea părinţilor. Probabil, ei au glumit, dar vedeţi cum o glumă, ajunge la o asemenea lezare a imaginii, a demnităţii unei persoane! S-a petrecut dincolo de programul de şcoală, la ei acasă, când elevii dispun cum consideră de timpul lor. Sperăm să fie doar un caz izolat, din care toţi elevii noştrisă aibă de învăţat şi să nu repete asemenea greşeli grave", a comentat un profesor.
Trimiteţi un comentariu