Fezrul Khan elak kemurungan dan tekanan dengan bersenam

Fezrul Khan elak kemurungan dan tekanan dengan bersenam - Sebelum ini, kita dikejutkan dengan berita penceraian antara pelakon, Fezrul Khan dan bekas isterinya, Noorhafizah Zulkafli. Punca penceraian, masih dirahsiakan dan Fezrul lebih selesa memberi jawapan 'hal dalaman'.

Baca juga : Kenali Da'i Hamidah - Juara program da'i musim 3

Pelakon jejaka kacak (Fezrul Khan) mengakui bahawa dirinya mengalami kemurungan selepas penceraian.

“Kehidupan saya selepas bercerai okey sahaja. Bagaimanapun saya tidak boleh duduk bersendirian kerana akan selalu memikirkan perkara tersebut. Mujur ada keluarga dan rakan-rakan terdekat yang sentiasa memberi semangat," katanya.

Menurut Fezrul lagi, dia juga kini membanyakkan aktiviti bersenam bagi membantu dirinya mengurangkan tekanan dan mengelak kemurungan.

“Selain itu saya banyak bersenam sebagai langkah untuk mengurangkan tekanan dan kemurungan," katanya.

Baca juga : Komen Aliff Syukri - Rating da'i musim ketiga terlajak laris

Mengakhiri ucapannya, Fezrul menegaskan bahawa dia tidak pernah ada rasa serik untuk bercinta semula dan menyerahkan segalanya kepada Allah S.W.T.

Fezrul Khan elak kemurungan dan tekanan dengan bersenam
Fezrul Khan elak kemurungan dan tekanan dengan bersenam 4.5 5 2,015 person Fezrul Khan elak kemurungan dan tekanan dengan bersenam - Sebelum ini, kita dikejutkan dengan berita penceraian antara pelakon, Fezrul Khan dan bekas isterinya, Noorhafizah Zulkafli. Punca penceraian, masih dirahsiakan dan Fezrul lebih selesa memberi jawapan 'hal dalaman'. Fezrul Khan elak kemurungan dan tekanan dengan bersenam - Sebelum ini, kita dikejutkan dengan berita penceraian antara pelakon, Fezrul Khan...

. ,

If you enjoyed this article, sign up for free updates.

author picture

About Author

I'am Encik Butod a.k.a Scacuncristina, a part-time blogger from Sabah. Founder and Author of scacuncristina. Sharing about sinopsis drama, biodata pelakon drama, info kesihatan, tutorial blogspot malaysia, cerita artis malaysia, berita terkini, thesis seo fast loading valid html5 blogger friendly and personal things. You can subscribe me on G+ @ Encik Butod .

Tiada ulasan

Catat Ulasan

babab
.....