Lirik Video Single Terbaru Jutawan Kosmetik 2017 Kini Tular


Datuk Seri Vida buat hal - Lirik Video Single Terbaru Jutawan Kosmetik 2017 Kini Tular | Hangat Sensasi Lagi Seksi.

Lirik Video Single Terbaru Jutawan Kosmetik 2017 Kini Tular

Sejak lagu "I AM ME" nyanyian single pertama Datuk Seri Vida (DSV) Viral di facebook dan budak-budak kecil pun mengikut menyanyi dengan riang gembiranya berserta gaya tarian DSV. Maka mak-mak pun bingung lagu apalah yang anak-anak mereka nyanyi sambil terjoget-joget.

Nampaknya lagu I am me bakal popular tak lama lagi.

Bukan sahaja lagu, malah klip video berserta orangnya sekali turut melonjak popularitinya !

Music video pun dah di lancarkan dan netizen macam biasalah kecoh bercerita di media itu ini di media massa dan sosial. Jangan tak percaya music video di youtube pun dah cecah berpuluh ribu tontonan dah.

Apa sekali pun, #KEYAKINANMEMBARA dan #DSVMALAYSIA kena ada seperti DSV kita. Cuba usha lirik bawah ni tengok yakin tak yakin DSV kita.

Awesome - Jutawan Kosmetik Jadi Penyanyi Kini Tular 2017

LIRIK LAGU I AM ME DATUK SERI VIDA


I Want
I Want You
I Want
I Want You

I Am Fun
I Am Pretty
I Am Beautiful
I’m A Queen

I’m Inspire
Your Desire
I’m A Diva
Living La Vida

Come To Me
Sayang Sayang Sayang

Say With Me
Sayang Sayang Sayang

Come To Me
Sayang Sayang Sayang

Say With Me
Sayang Sayang Sayang

I Am Me
I Am Me
I Am Me

I Am Fun
I Am Pretty
I Am Beautiful
I’m A Queen

I’m Inspire
Your Desire
I’m A Diva
Living La Vida

Come To Me
Sayang Sayang Sayang

Say With Me
Sayang Sayang Sayang

Come To Me
Sayang Sayang Sayang

Say With Me
Sayang Sayang Sayang

I Am Me
I Am Me
I Am Me

I Want
I Want You

I Want
I Want You

I Am Me
I Am Me
I Am Me

I Am Me
I Am Me
I Am Me

MUSIC VIDEO I AM ME DATUK SERI VIDA


- https://youtu.be/Cr2OFgPaIQo

#musicvideodatukserivida
#liriklaguiammedsvmalaysia
#lirikmusicvideosingleterbarujutawankosmetik
#jutawankosmetiktular2017


Most Vote! - Artikel Pilihan Pembaca | Sensasi lagi Hangat !