AC Mizal masuk wad kerana demam panas

AC Mizal masuk wad kerana demam panas - Memandangkan keadaan cuaca yang sangat teruk dengan jerebu dan kepanasan suhu yang agak mencabar, ramai yang telah jatuh sakit. Salah seorang selebriti terkemuka, Dato' AC Mizal juga baru-baru ini telah terkena kesan daripada cuaca buruk ini, sekaligus jatuh sakit.

Baca juga : cara merawat demam selesema

"Dia tiba-tiba kena demam panas. Mungkin disebabkan cuaca. Tapi, Alhamdulillah kerana kondisinya semakin baik dan doktor pun sudah berikan suntikan," kata isteri AC sendiri, Datin Emylia Rosnaida yang dihubungi menerusi aplikasi WhatsApp sebentar tadi.

Pada hujung minggu ini, AC Mizal sekali lagi akan muncul di kerusi pengkritik bersama-sama Dato' Ramli MS dan juga Ogy Ahmad Daud.

Baca juga : info cuti malaysia

Kami doakan keadaan AC akan bertambah baik, sekaligus mampu memberikan kritikan terakhir buat para finalis di Konsert Akhir AF2015 Ahad ini.

AC Mizal masuk wad kerana demam panas
AC Mizal masuk wad kerana demam panas 4.5 5 2,015 person ac mizal ditangkap, terlantar di hospital, masuk wad, kena denggi, demam panas, penyakit berjangkit AC Mizal masuk wad kerana demam panas - Memandangkan keadaan cuaca yang sangat teruk dengan jerebu dan kepanasan suhu yang agak mencabar, ...

. ,

If you enjoyed this article, sign up for free updates.

author picture

About Author

I'am Syazrin Rayhan a.k.a Scacuncristina, a part-time blogger from Sabah. Founder and Author of scacuncristina. Sharing about sinopsis drama, biodata pelakon drama, info kesihatan, tutorial blogspot malaysia, cerita artis malaysia, berita terkini, thesis seo fast loading valid html5 blogger friendly and personal things. You can subscribe me on G+ @ Syazrin Rayhan .

Tiada ulasan

Catat Ulasan

babab
.....