cara unik melindungi kereta dari hujan batu

cara unik melindungi kereta dari hujan batu - Moscow: Seorang lelaki di sini mempunyai cara tersendiri untuk melindungi kereta kesayangannya daripada rosak akibat ditimpa hujan batu.

Satu rakaman video yang viral di Internet menunjukkan lelaki itu berbaring di atas bumbung keretanya dan terus menggerakkan tangan dan kakinya seperti sedang berenang.
Flash movie

Lelaki itu menggunakan badannya melindungi kereta daripada rosak akibat ditimpa hujan batu berkenaan.

Tindakan pelik lelaki itu dirakam jirannya sebelum video itu dimuat naik ke laman sosial Facebook baru-baru ini.

Video itu menjadi viral dan ramai pengguna laman sosial mempersoalkan tindakannya itu yang dianggap kurang bijak. - sumber cara unik melindungi kereta dari hujan batu

cara unik melindungi kereta dari hujan batu

Walaupun tindakan lelaki itu mungkin tidak berjaya melindungi keretanya, tetapi dia mempunyai sebab kukuh untuk bertindak demikian.

Pada Jun 2012, hujan batu sebesar bola golf melanda sebahagian daerah East Midlands di Britain menyebabkan ratusan kereta dan rumah rosak.

Tiga penduduk dirawat di hospital selepas cedera di kepala akibat terkena hujan batu itu. - Agensi
cara unik melindungi kereta dari hujan batu 4.5 5 2,015 person cara unik melindungi kereta dari hujan batu, bahaya hujan batu, berita terkini, viral cara unik melindungi kereta cara unik melindungi kereta dari hujan batu - Moscow: Seorang lelaki di sini mempunyai cara tersendiri untuk melindungi kereta kesayanganny...

. ,

If you enjoyed this article, sign up for free updates.

author picture

About Author

I'am Syazrin Rayhan a.k.a Scacuncristina, a part-time blogger from Sabah. Founder and Author of scacuncristina. Sharing about sinopsis drama, biodata pelakon drama, info kesihatan, tutorial blogspot malaysia, cerita artis malaysia, berita terkini, thesis seo fast loading valid html5 blogger friendly and personal things. You can subscribe me on G+ @ Syazrin Rayhan .

Tiada ulasan

Catat Ulasan

babab
.....